Χειμώνας, Jazz και σοκολάτα…

Κάποια πράγματα στη ζωή υπάρχουν απλά για να σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα! Δύο από αυτά είναι η υπέροχη μουσική και η σπιτική σοκολάτα.

Το πρώτο μέρος που μας έρχεται στο μυαλό και συνδυάζει αυτές τις δύο αγάπες, ακούει στο όνομα “Petite Fleur”. Η γαλλική κουλτούρα συναντά την υψηλή αισθητική της Jazz σε ένα ζεστό και άκρως χειμερινό περιβάλλον στο κέντρο της Αθήνας.

Στο “Petite Fleur” θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ροφημάτων και σπιτικών γλυκισμάτων, με σπεσιαλιτέ τη ζεστή σοκολάτα. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επιλέξετε προσεκτικά μέσα από την πληθώρα των διαφόρων ειδών σοκολάτας, που θα συναντήσετε στον κατάλογο του καταστήματος: κλασσική, γάλακτος, αρωματική και με καρυκεύματα είναι ορισμένες από τις επιλογές σας.

Προσπαθώντας να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της πρωτεύουσας, το πιεστικό πρόγραμμα της σχολής και.. τη βροχή βρήκαμε καταφύγιο στο μικρό και με ήχους από βινύλιο μαγαζί που βρίσκεται κάπου στην Ομήρου. Ακούστε Edith Piaf και ταξιδέψτε σε ένα χειμωνιάτικο πρωινό στο ρομαντικό Παρίσι! Pourquoi pas?

 

http://www.youtube.com/watch?v=TxQwP7NPqkE

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *